вторник, 26 февруари 2013 г.

Няколко кадъра, който май си заслужаваха

В последно време апарата прекарва доста време в раницата, а дори и в моментите, в които излезе от нея пред него не успява да се случи нищо интересно.Предвид факта, и че отдавна не съм публикувал, реших да разровя архивите, а пропуснатите кадри да обединя в една обща тема.

Естествено започнах прегледа от най-продуктивното си утро, а именно на язовир Широка поляна.Все още не мога да си обясня как съм изпуснал този кадър.




Едно качване на връх Ком в много подходящо време спрямо есенното оцветяване на боровинките.Ден изпълнен с перипетии, който за съжаление не успя да види публикация, заради слабия снимков материал.





Снимането на Голи връх или по-точно борбата ми с вятъра.Тази снимка първоначално отпадна при селекцията, но тези червени цветове смятам, че си заслужават вниманието.




Един залез край замръзналите около Костенец язовири.Място което смятам, че може да предложи доста при определени условия.За съжаление този път бях реших да използвам само стари ръчно-фокусни обективи и въпреки приятната светлина успях да изкарам само един кадър.


























В последствие направих още няколко опита край язовирите, но условията не бяха с мен.Все пак при единният опит успях да се прибера с не лоша снимка от Костенския водопад.




Сега, когато гледам първата снимка, смятам че трябва да благодаря на Христо, който ме провокира да си прегледам архивите за сетен път, но по-обстойно.Смятам че си заслужаваше!

1 коментар: